Béreld ki a teljes házat kedvező áron!

2024, szept 10

Jól jönne egy ház, ahol nagyobb baráti társasággal vagy családdal együtt lehettek pár napot? Kérj egyedi ajánlatot, béreld ki kedvező áron a teljes házat, élvezzétek ki a nagy közösségi tereket, az infraszaunát és a jacuzzit!

Ideális minihotel 25-30 fős társaságok számára

Töltsetek pár napot a Balaton-parton ősszel is, vagy béreljétek ki a teljes házat szilveszterre nagyobb baráti társasággal, esetleg családi eseményekre! 11 darab modern 2-4 ágyas szobánkban és 2 db 4, illetve 6 fős apartmanunkban összesen akár 30 fő is kényelmesen elszállásolható. Minden egyes szobánk és apartmanunk külön fürdőszobával rendelkezik.

Mindez Balatonkenesén a parttól 300 méterre, a vasútállomás szomszédságában, autóval mindössze 50 percre Budapesttől. Őrzött, zárt parkolónkban 10 autó számára elegendő férőhellyel várunk titeket.

 

Nagy belső közösségi terek

A hűvösebb őszi, téli napokon élvezzétek ki a ropogó tűz melegét kandallós közösségi terünkben, vagy használjátok ki 20 fős különtermünk előnyeit!

Nézd meg őszi szabad időpontjaink, ellenőrizd aktuális árainkat, vagy teljes ház bérlése esetén kérj egyedi árajánlatot, írj a hello@delcegrece.hu e-mail címre!

Svédasztalos reggeli és grillterasz

Minden reggel helyi beszállítók és termelők friss alapanyagaiból készült ínycsiklandozó reggelivel várunk titeket. Szuperül felszerelt grillteraszunkon pedig ti magatok is sütögethettek, és elkészíthetitek kedvenc grill ételeiteket.

Tökéletes kikapcsolódás minden korosztálynak

Kültéri jacuzzink és infraszaunánk egész évben használható, tökéletes feltöltődést nyújtva hűvösebb őszi napokon is. A szórakozás terén a kicsikre is gondoltunk, egy egész szekrényre való társas- és kártyajáték, illetve más sok meglepetés várja őket, hogy amíg ők játsszanak a szülők is lazíthassanak egy kicsit.

 

Biciklitúrák a Balaton körül

Minihotelünk közvetlenül a Balaton-körön a bicikliút mentén helyezkedik el, így egyből nyeregbe pattanhattok és tekerhettek egy jót a tó körül. Zárt biciklitárolónkban biztonságosan tárolhatjátok az általatok hozott saját kerékpárjaitokat. Ha nincs kedvetek magatokkal hozni saját biciklijeiteket, akkor e-bike vagy hagyományos kerékpár kölcsönzésében is tudunk segíteni, ha előre jelzitek számunkra.

Jól jönne még pár programötlet? Ha előre jelzitek nekünk vitorlázás, borkóstolás és hajókirándulás szervezésében is állunk rendelkezésetekre.

Ne maradj le kedvező árainkról! Foglald le most családi apartmanjaink egyikét, vagy akár a teljes házat kedvező áron! Teljes ház bérlése esetén egyedi ajánlatért írj a hello@delcegrece.hu e-mail címre!