Szuper szállás kerékpárosoknak Balatonkenesén

2024, júl 25

STOP!!! – Itt szállj meg, ha körbebiciklized a Balatont! Medence, jacuzzi, zárt biciklitároló, kényelmes ágyak a pihentető alváshoz. Mi kellhet több egy szuper szálláshoz, ha épp kerékpárral tekersz a Balaton körül? Foglalj most, fizess érkezéskor, akár SZÉP-kártyával is!

Le sem kell térned a Balatoni Bringakör útvonaláról, Balatonkenesén a főút mellett a kikötő és a strand szomszédságában vár a Délceg Réce Minihotel zárt kerékpártárolóval. Pihenj meg nálunk, élvezd a medence és a jacuzzi kényelmét, foglalj szobát akár egy éjszakára a nyári szezonban is!

Pihentető feltöltődés a Balatont körbe biciklizőknek

Kötsd le kerékpárod zárt, őrzött biciklitárolónkban, és csobbanj egyet kerti medencénk hűsítő vízében! Élvezd a jacuzzi és szauna előnyeit, töltődj fel maximálisan a következő bringás szakasz előtt!

Igyál egy jó koktélt, vagy kóstold meg a Balaton legjobb borászatának borait este 21 óráig nyitva tartó bárunkban!

Nagyobb társasággal érkeztek?

Nem gond. Nagy méretű kinti és benti közösségi tereinkben kényelmesen elfértek, 20 fős rendezvénytermünkben is önfeledten élvezhetitek egymás társaságát. Használjátok ki a napozó terasz és a kinti grillteraszunk előnyeit is, készítsetek saját finomságokat!

2-4 fős szobáinkban vagy akár 6 fős apartmanunkban nagyobb családok, baráti társaságok is kényelmesen elférnek. Pihenjétek ki magatokat vadiúj, ötcsillagos szállodák színvonalát hozó matracainkon! A pihentető alvás nálunk garantált!

Miért pont a Délceg Réce Minihotelben szálljatok meg, ha a Balatoni Bringakörön mentek?

  • Svédasztalos reggeli a szoba árában
  • Zárható biciklitároló
  • Kerti medence
  • Jacuzzi, szauna
  • Grill- és napozó terasz
  • Fizetés a helyszínen
  • SZÉP-kártya elfogadó hely
  • Kamerával őrzött parkoló
  • Kávézó és bár 21 óráig
  • 20 fős különterem

Ennétek egy jót?

Balatonkenese legjobb éttermei, pékségei és cukrászdái mindössze pár perc sétára vannak a Délceg Réce Minihoteltől. Ha szeretnéd az asztalfoglalásban is segítünk!

Kihajóznátok a Balaton közepéig?

A Délceg Réce Minihotel a Balaton-parttól pár száz méterre, a hajókikötő és a strand szomszédságában helyezkedik el. Keresd segítőkész személyzetünk, és hajókirándulások, vitorlázások megszervezésében is állunk rendelkezésetekre!

Extra kényelmes, medencés, jacuzzis prémium szállás Balatonkenesén zárt biciklitárolóval kerékpárosoknak! Ez a Délceg Réce Minihotel.

Nálunk szállnál meg a BalatonFondo idején is?

Nagyon sok kerékpáros érkezik ilyenkor a Balaton környékére, úgyhogy foglald le már most, jó előre a szálláshelyed!